Specialisaties

Automaat

Naast rijlessen in een schakelauto, bieden wij ook rijlessen in een automaat. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld moeite hebt met je aandacht verdelen. Door het rijden in een automaat heb je minder te maken met de bediening van de auto en krijg je meer tijd voor de informatieverwerking.

De rijlessen in de automaat worden gegeven in een Toyota Auris Hybride.

Faalangst

Letterlijk betekent faalangst: de angst om te falen. Op zich is ieder mens bang om te falen; dat is helemaal niet zo erg. Vaak is het juist een motiverende factor. Maar sommige mensen zijn zó bang om het niet goed te doen, dat ze zichzelf blokkeren in plaats van motiveren. Er komt niet uit, wat er gezien de mogelijkheden in zit.

Ook mensen die zichzelf hierin herkennen kunnen bij ons de rij-opleiding volgen. De opleiding verloopt hetzelfde als de gewone rijopleiding, met veel structuur. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met je faalangst en wordt hier extra aandacht aan besteed. Zo zetten we bijvoorbeeld de auto aan de kant, zodat je kunt terugkijken als er iets is misgegaan. Faalangst is dus geen reden om je rijbewijs niet te halen!

Rijangst

Heb je een rijbewijs, maar , ben je bang om op de snelweg te rijden? Of heb je juist moeite met het rijden in de stad, of durf je helemaal niet meer te rijden?

Autorijschool Lian laat je hier voorgoed mee afrekenen door lessen aan te bieden die specifiek zijn gericht op jouw situatie. In een aantal lessen zorgen we ervoor dat je weer veilig en met plezier de weg op kunt.

Vraag nu je rijles aan